Zilveren munten verkopen voor een zakcentje?

Gold Rush

Zilveren munten verkopen doe je bij Gold Rush! Dit bedrijf biedt een ieder de mogelijkheid om de munten of sieraden in te wisselen voor geld. Een ieder heeft vast nog wel iets in de kast liggen wat hij niet meer gebruikt. Of dat dit nou zilver, goud of edelmetaal is maakt niks uit! Vanaf een aantal gram kun je er al aardig aan verdienen. Ook voor ondernemers is het mogelijk om bij dit bedrijf de sieraden of munten in te leveren. Het wordt gewogen en daarna krijg je meteen te horen hoeveel het waard is.

zilveren munten verkopen

De zilveren munten verkopen?

Vooral de wat oudere garde heeft uiteraard nog wel ergens oude munten of sieraden liggen. Zo dus ook mijn vader. Hij kwam vorige week een doosje tegen met diverse munten, sieraden  en nog veel meer tegen. In de eerste instantie wilde hij dit houden. Echter had hij het nooit gemist en vond het zonde om het dan in de kast te laten liggen. Ik kreeg dit cadeau en kon ervoor kiezen om het te houden of het in te wisselen voor geld als zijnde een zakcentje. Dit laatste heb ik gedaan zodat ik het geld alsnog aan mijn vader kon geven.

Muntgeld

Afspraak gemaakt!

Ik had mijn vader op de hoogte gebracht dat ik een afspraak had gemaakt bij Gold Rush. Hij vertelde mij dat hij graag mee wilde gaan om eens te zien hoe dat het in zijn werk gaat. Zo gezegd, zo gedaan en nog geen dag later zaten wij al in de auto om naar dit bedrijf in Uden te gaan. Het bedrijf ziet er onwijs netjes uit en de medewerkers staan je graag te woord. Van tevoren had ik het bedrijf al op de hoogte gebracht dat het geld naar mijn vader moest gaan met wat wij zouden krijgen. Hier hebben zij netjes gehoor aan gegeven en mijn vader bedankte zowel de medewerkers als mijzelf!