Werving en selectiebureau techniek heeft mij enorm geholpen!

Techniek

TechniekDe afgelopen maanden is mijn bedrijf enorm gegroeid. Ik wilde mijn bedrijf was professioneler gaan maken. Ik wilde een aantal nieuwe personeelsleden gaan aannemen met vele ervaring in de techniek. Maar hoe kwam ik toch terecht bij goed personeel? Natuurlijk nam ik een kijkje op het internet. Van banen tot werknemers alles is tegenwoordig te vinden op het internet. Nu was dit ook weer het geval. Ik nam zoals eerder vermeld een kijkje op het internet. Binnen enkele minuten kwam ik terecht bij werving en selectiebureau techniek op de website stcgroep.nl. Ik nam een uitgebreide kijk op deze website. Tot mijn verbazing kon ik in overleg met dit bedrijf top personeelsleden vinden. Natuurlijk heb ik dan ook gebruik gemaakt  van de werving en selectiebureau techniek!Logo

Twee leidinggevende aangenomen!

Bij dit selectie bureau heb ik meerdere sollicitatie gesprekken gevoerd. Na een aantal gesprekken heb ik twee leidinggeven aangenomen. Nu enkele maanden verder zie ik duidelijk de lijnen van deze leidinggevende. Sinds deze leidinggevende werkzaam zijn in mijn onderneming is mijn personeel nog beter gaan functioneren. Simpelweg omdat deze personeelsleden nu strak gecontroleerd worden. Zelf kon ik dit niet meer alles doen omdat mijn bedrijf enorm gegroeid was. Nu in samenwerking met deze twee leidinggevende loopt alles weer rolletjes. Natuurlijk vind ik dat fantastisch!stc groep