Wat moet je allemaal weten over een heftruckcertificaat?

code 95

code 95Ik heb mij als ondernemer door de jaren heen enorm ontwikkeld. Vroeger in mijn jongere jaren heb ik ook meerdere bijbaantjes gehad. Eentje hiervan is mij eigenlijk altijd bij gebleven. Ik werkte namelijk in een magazijn en moest vaak orders picken. Dit was een goed bijbaantje omdat ik mij hier goed heb kunnen ontwikkelen. Daarna had ik binnen datzelfde bedrijf nog andere functies op mij genomen. Dit was overigens in de regio Arnhem.

Zoals jullie weten is het inmiddels verplicht een heftruckcertificaat te hebben wanneer je werkzaam bent in een magazijn. Ondanks dat ik het gevoel heb dat er hier vroeger minder naar gekeken werd. Was het bedrijf waar ik werkte toch wel een uitzondering. Alle personeelsleden waren verplicht zo’n opleiding te volgen. We hadden hiermee wel het geluk dit te doen in dezelfde stad. Dit was toen er tijd bij verkeersschool Wesseldijk. Ik ben dan ook benieuwd of jullie bekend zijn met deze naam? Vooral in de regio Arnhem hebben zij nu nog steeds een hoge reputatie.

Wellicht ook interessant voor jullie

wesseldijk

Ik deel de naam verkeersschoolwesseldijk.nl dan ook met jullie omdat er hier wellicht ook zakelijk bestuurders zijn. Het kan natuurlijk ook dat jij magazijn manager bent en jij een goedkoop adresje zoekt waar jouw werknemers dit kunnen volgen. Zoals gezegd is het hebben van een heftruckcertificaat tegenwoordig wettelijk verplicht. Zij bieden hier dan ook verschillende pakketten aan, zodat er altijd wel een tussen zit die past bij jouw wensen. Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact met hen opnemen om te kijken wat zij precies allemaal voor jou kunnen betekenen.

heftruckcertificaat