Voor de beste stretchdoek gaat u naar triplestents!

Bent u op zoek naar de beste en voordeligste stretchdoeken, stop dan met zoeken! Triple S Tents heeft de beste stretchdoek.

Over Triple S Tents

Sinds 2014 is Triple S Tents opgericht door Bert Kuipers. Afkomstig van de financiële wereld ging hij over naar de evenementen wereld. Nadat hij overging naar de evenementen werk, is hij de ondernemer geworden van Triple S Tents. geworden. Hij veranderde de naam van de vennootschap in Flexsile B.V.

Nadat hij veranderd was naam, begon  hij zich de vraag te stellen: Wat ga ik doen om dit bedrijf onderscheidend te maken van andere bedrijven. Toen kwam hij met een antwoord op zijn vraag en dat was een eigen stretchdoek ontwikkeling met een betere performance dan de reeds bestaande doeken.

Ontwikkeling van de stretchdoek

Na enige tijd ging Kuipers binnen Europa op zoek naar een textielfabrikant die bereid was om een nieuwe ontwikkeling in te gaan. Na 1,5 jaar zoeken had hij als resultaat de Flexsile Stretch 460 uitgebracht. Nadat het uit was gebracht, was hij bezig met de marketing en de branding ervan.  Zijn marketing en branding was zo goed dat hij met meer bedrijven samen ging werken.

Begin 2017 is hij met een nieuwe stretchdoek gekomen, de tent werd zo ontwikkeld dat die tegen UV-stralingen, water, wind en vuur kon. SInds die uitvinding zijn veel bedrijven die evenementen en festivals organiseren geïnteresseerd in zijn stretchdoek. Ook zijn de doeken in verschillende kleuren te verkrijgen.