Vindsubsidies helpt jou met de aanvraag van de SDE subsidie

Heb je wel eens gehoord van de sde subsidie en heb je interesse om deze aan te vragen? Het kan je behoorlijk vooruit helpen, want een investering in duurzame energieproductie is vaak geen kleine investering. De overheid stimuleert bedrijven en sommige organisaties graag en verlenen deze subsidie als aan de voorwaarden wordt voldaan. Ben jij benieuwd wat deze voorwaarden zijn, binnen welke categorieën jij als bedrijf moet vallen en hoe je hulp kunt krijgen? Hieronder lees je er meer over!

Wat houdt de sde subsidie in en hoe kan vindsubsidies mij helpen?

De sde subsidie staat voor het stimuleren van duurzame energieproductie en klimaattransitie. Dat is dan ook de letterlijke afkorting: Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie. Deze subsidie is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat iedereen die zich hiermee bezighoudt én aan de overige voorwaarden voldoet, een steuntje in de rug krijgt. Hiermee kun je de kosten behoorlijk drukken, want de technieken die je ontwikkelt zijn natuurlijk niet gratis. Je vraagt je natuurlijk af wie de sde subsidie kan aanvragen, oftewel: welke bedrijven komen hiervoor in aanmerking? We vertellen je alvast dat ook non-profit organisaties deze subsidie regelmatig toegekend krijgen. Wel moeten zowel bedrijven als non-profit organisaties voldoen aan activiteiten binnen de volgende vijf categorieën:

  1. CO2 arme productie 
  2. CO2 arme warmte
  3. Hernieuwbare vormen van elektriciteit
  4. Hernieuwbaar gas
  5. Hernieuwbare warmte

Het is dus van belang dat je een bedrijf bent of een non-profit organisatie die zich bezighoudt met een van bovenstaande technieken of manieren om bijvoorbeeld hernieuwbare warmte, gas of elektriciteit ontwikkelt ter productie. Dit zorgt er namelijk allemaal voor dat we een steentje bijdragen aan een beter milieu en daarmee een betere wereld. En dat is hard nodig. De overheid stelt niet voor niets deze subsidie beschikbaar, het wordt enorm gestimuleerd. Dit heeft als gevolg dat er meer wordt geïnvesteerd en echt stappen kunnen worden gemaakt. Je weet nu wie in aanmerking komen voor toekenning, maar wat zijn nog meer belangrijke voorwaarden en hoe kun je hulp krijgen bij de aanvraag? Wij vertellen je hieronder hoe vindsubsidies jou van de juiste informatie kan voorzien en de aanvraag voor je kan doen.

Hoe vindsubsidies jou verder kan helpen bij de aanvraag van de sde subsidie 

vindsubsidies is een bedrijf dat organisaties en bedrijven verder helpt bij bijvoorbeeld het aanvragen van een subsidie en het verlenen van advies. Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en zetten zich graag in om jou te helpen. Wist je dat ze over meer dan 190 specialisten beschikken? Er is altijd wel een specialist die jou kan helpen om de sde subsidie succesvol aan te vragen, zodat jij er straks ook van kunt profiteren!

Hulp nodig bij de aanvraag van de sde subsidie? Schakel vindsubsidies in!

Wil jij ook een aanvraag doen voor de sde subsidie? Dan is het de hoogste tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden. Want ben jij al bezig om hernieuwbare energie te produceren of ben jij van plan dit te doen? Pas je al geruime tijd CO2 verminderende technieken toe of ben je van plan dit in de nabije toekomst te gaan doen? Je kunt dan in aanmerking komen voor toekenning van deze subsidie. Maar wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig kan zijn om alle regels rondom de aanvraag van deze sde subsidie goed te begrijpen. Gelukkig kun je daarvoor de hulp van vindsubsidies.nl”>www.vindsubsidies.nl inschakelen. Van het geven van advies tot aan de aanvraag, jouw zorgen worden uit handen genomen. Zo kun jij je bezig blijven houden met de belangrijkste activiteiten binnen je bedrijf!