Veiligheidstraining is van levensbelang

veiligheidstraining

Belangrijkveiligheidstraining

Veiligheidstraining is een van die dingen die wij jaarlijks met ons hele kantoor doen. Het lijkt nu misschien niet heel nuttig, maar wanneer er iets gebeurd, zul jij erg blij zijn dat jij het gevolgd hebt. Zelf ben ik leidinggevende en vind ik het belangrijk dat iedereen veilig zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Daarnaast vind ik het ook noodzakelijk dat ik weet hoe ik moet handelen tijdens noodsituaties. Daarvoor heb ik een BHV cursus gevolgd en al mijn medewerkers hebben ook een EHBO opleiding gevolgd. Niet altijd ben ik als eerste ergens aanwezig en dan is het een fijn gevoel om te weten dat iedereen dezelfde capaciteiten heeft als het gaat om eerste hulp. Naast mij is er nog iemand uit ons kantoor bevoegd als bedrijfshulpverlenener, zodat er altijd iemand met dit diploma aanwezig is. Zelf kan ik namelijk niet iedere dag in het pand zijn en ik ben natuurlijk ook wel eens ziek.

Aanraderveiligheidstraining

Wij volgen deze veiligheidstrainingen en alles rondom de hulpverlening altijd bij dezelfde instantie, omdat wij hier hele goede ervaringen mee hebben. Het is onwijs scherp geprijsd en daarvoor krijgen wij veel terug. Op deze dag kunnen wij namelijk een lekkere lunch met koffie en thee verwachten. Daarnaast is het ook fijn dat de locatie erg dichtbij is, want wij doen er maar 5 minuten over met de auto. Mocht jij hier ook naar op zoek zijn voor jouw onderneming, neem dan zeker een kijkje op de website van G4S voor meer informatie over alles wat zij te bieden hebben.