Top 10 persoonlijke afscheidscadeaus voor je collega

afscheidscadeau

Gaat er een collega weg? Dan wil je dit natuurlijk wel op een bijzondere manier afsluiten. Of de collega nu met pensioen gaat of een andere baan heeft, het is altijd fijn om met een leuk afscheidscadeau te komen. Je vindt hier de top 10 persoonlijke afscheidscadeaus.

1. Een tegeltje

Je kiest natuurlijk bij voorkeur voor iets blijvends. Dan is een foto tegeltje laten bedrukken een goed idee. Dit is een tastbaar cadeau en je kan er een bijzonder moment dat jullie hebben beleefd op vereeuwigen.

2. Een fotoboek

Misschien hebben jullie wel van verschillende bijzondere momenten en bedrijfsfeestjes foto’s gemaakt. Dan is het nu hét moment om die allemaal te bundelen als een overzicht in een persoonlijk fotoboek.

3. Een eigen mok

Mocht de collega nu naar een andere baan gaan, dan is het leuk om een gepersonaliseerde mok met een leuke quote of boodschap mee te geven. Zo komen de oude en nieuwe baan op mooie wijze samen. 

4. Een abonnement

Gaat je collega met pensioen? Dan zorg je dat hij of zij iets leuks kan doen met de vrije tijd. Een abonnement op een tijdschrift, zwembad of iets anders kan dan een goed idee zijn. 

5. Mooie pen

Een mooie pen is natuurlijk een echte klassieker. Dat komt ook doordat het zo goed werkt als cadeau.

6. Een uitje

Je kan ook een leuk uitje voor de collega en zijn of haar partner aanbieden. Een bon voor een diner is een voorbeeld.

7. Bloemen

Een mooi boeket bloemen is een klassieker zoals de eerder genoemde pen dat ook is. 

8. Lekker verwennen

Als het over bonnen voor uitjes gaat, dan is een uitje naar een spa ook een goede optie. Lekker verwennen en ontspannen is ook belangrijk.

9. Een wellnesspakket

Het is ook een idee om wellness gewoon in huis te halen. Stel daarvoor een wellnesspakket samen. Dat zal altijd werken.

10. Een bijzonder boek

Een boek kan je op meerdere manieren uitkiezen. Je kan iets kiezen wat bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kan je ook zorgen voor een leuk boek ter ontspanning. Dat werkt allemaal goed.