Tip: Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen

Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen

Onlangs zijn wij de Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen terecht gekomen. De reden hiervan is dat wij aan het verhuizen zijn met ons bedrijf en hiervoor een vervoersbedrijf nodig hadden om onze machines te verplaatsen. Natuurlijk kan je bijna bij elk bedrijf wel een vrachtwagen huren om deze verhuizing uit te voeren. Maar voor ons was het belangrijk dat het met vele kennis en zorg werd gedaan en daarom zijn wij bij dit bedrijf uitgekomen. Want hier werken alleen meer zeer ervaren chauffeurs die de nodige kennis zeker in huis hebben. Tevens is dit bedrijf j VCA gecertificeerd volgens de VCA* 2008/5.1 normen bij Eerland Certification. 

Nadat wij eerst de nodige informatie hadden aangevraagd en een offerte om te weten te komen hoeveel het allemaal gaat kosten, hebben wij hier definitief een afspraak gemaakt. Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen

Goed geholpen door de Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met dit bedrijf, kwam op de grote dag van verhuizing een vrachtwagen met een kraan voorrijden. Deze kraan moet ervoor zorgen dat onze machines op de vrachtwagen worden geladen. Behalve dat het een stuk goedkoper is om met één wagen te rijden, is het ook beter voor het milieu.

Snel en zeer vakkundig werden onze machines op de vrachtwagen geladen. Niet veel later konden deze weer worden uitgeladen bij ons nieuwe bedrijf. Voordeel met deze kraan was dat de machines meteen op de juiste plaats gezet konden worden. Want deze kraan kan zo hoog worden gezet, dat deze precies over een gebouw heen kan. Voor ons was dat geweldig, want niet alleen waren de machine naar heet nieuwe bedrijf, ook stonden zij meteen op de juiste plaats.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je hier kan krijgen, neem dan contact op met dit bedrijf. Of vraag een offerte aan.

Gebr. Vermeer Transport Autolaadkranen