Tijdelijke raamdecoratie gezocht!

tijdelijke raamdecoratie

Op dit moment zijn wij druk bezig met het verbouwen van onze winkel. Hier zoeken wij dan tijdelijke raamdecoratie voor. Dit omdat ik er niet op zit te wachten dat iedereen nu al kan zien hoe dat het resultaat gaat worden. Op zich heb ik daar geen problemen mee, echter wil ik dat de bouw op de juiste manier blijft lopen. Wij hebben een strakke deadline en daar wil ik niet vanaf wijken. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om de bouw goed te laten verlopen. Met tijdelijke raamdecoratie wordt de bouw in ieder geval niet afgeleid. Echter moest ik dan nog wel een bedrijf zien te vinden die dit kan monteren bij ons.

tijdelijke raamdecoratie

Goede maar toch tijdelijke raamdecoratie gevonden

Uiteindelijk ben ik op de website van Glance & Vision terecht gekomen. Bij dit bedrijf is het mogelijk om raamdecoratie aan te schaffen. De kosten die zij hanteren wordt op basis van het aantal meters berekend. Hierdoor betaal je nooit meer dan dat je nodig hebt en dat is wel zo prettig. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om een afspraak te maken bij dit bedrijf. Tijdens de afspraak konden zij de gevel bekijken en ik mijn wensen bespreken. De offerte werd opgemaakt en die kreeg ik diezelfde dag nog in mijn mail. Hier heb ik uiteindelijk akkoord op gegeven zodat zij aan de slag konden gaan.

Het plakken van de tijdelijke raamdecoratie werd nog geen vijf dagen later gedaan. Het ziet er onwijs mooi uit. Niet te vergeten dat de klanten nu al kunnen zien op de ramen wat er gaat komen!