Stabiel proces

Pacoma

Niets is zo moeilijk om tijdens een productieproces geconcentreerd te blijven, en de hele dag dezelfde handelingen uit te voeren. Sta je als medewerker achter een productielijn om dozen te sluiten, dan sluipt het erin dat de concentratie weg ept. De productielijn valt in storing en de monteur moet komen, allemaal kostbare tijd wat wordt verspeeld. Door gebruik te maken van een dozensluiter heb je geen medewerker meer nodig om producten te verpakken. De machine doet betrouwbaar de hele dag foutloos het werk.

Pacoma

Producten groot en klein

Of je nu kleine of grote producten in moet pakken, Pacoma heeft voor ieder product of doos de goede machine. Wissel je van product dan is het eenvoudig voor de monteur om de dozensluiter af te stellen op een ander formaat doos. Vervolgens zal de machine het nieuwe formaat weer eenvoudig sluiten. Daarom zijn de machines ook geschikt om achter iedere productielijn te plaatsen, welke producten je ook fabriceert. Met ieder product heb je maximale productieaantallen per uur.

Altijd de voordeligste optie

Natuurlijk kun je als bedrijf niet zomaar blijven investeren, bij Pacoma hanteren ze daarbij ook een professionele aanpak. Heb je besloten als bedrijf dat je gebruik wilt maken van een dozensluiter, dan wordt er een voorstel gedaan aan de hand van het budget en de wensen die je hebt voor de machine. We gaan hier uit van de beste optie die we je kunnen aanbieden, om toch tegemoet te komen aan de wensen van het bedrijf. Op deze manier proberen we altijd tot een akkoord te komen, die voor beide partijen bevredigend is.