Sluit een minilening af

Als je er graag even tussen uit wilt maar daar niet direct de financiële middelen voor hebt kun je een minilening aanvragen. Dan kun je toch even lekker weg zonder je zorgen te hoeven maken over het geld.
Verschillende bedragen en voorwaarden

Het bedrag waarvoor je een minilening afsluit kan variëren maar ligt gemiddeld tussen de 50 en 1500 euro. Een dergelijke lening sluit je eenvoudig af via een online aanbieder maar ook hieraan zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Om te bekijken welke voor jou het beste uitkomt vergelijk je het beste eerst een aantal aanbieders.

Geen check van het BKR nodig

Voor een minilening wordt geen kredietcheck gedaan bij het BKR. Derhalve is een minilening voor nagenoeg iedereen mogelijk om af te sluiten. Een minilening die je afsluit heb je vaak al binnen 24 uur op je rekening staan zodat je er direct iets mee kunt bekostigen. Als het lang zou duren voordat je het geld tot je beschikking zou hebben wordt het effect van een minilening tenietgedaan. Het idee erachter is dat je deze lening namelijk alleen afsluit omdat je op een bepaald moment net even financieel niet uitkomt. Als je er bijvoorbeeld een paar weken op zou wachten is het probleem veelal opgelost omdat je dan je salaris ook weer gehad hebt. Een minilening wordt ook afgesloten tegen rente en er zit een bepaalde aflossingstermijn aan vast. Hoe lang deze is hangt af van de aanbieder maar ook van het geleende bedrag.