Sleutelhangers bedrukken; de 4 redenen om hiervoor te kiezen

goud kopen

Wanneer je op zoek bent naar manieren om je bedrijf te promoten, heb je keuze uit verschillende opties. Je kunt investeren in advertenties. Zoals adverteren in Google of zelfs in lokale kranten als daar je voorkeur naar uitgaat. Je kunt ook investeren in andere promotiemiddelen, zoals t-shirts met het bedrijfslogo of in andere producten die je laat bedrukken met de naam van het bedrijf, een logo of zelfs het webadres. Eén van de mooiste producten die je kunt laten bedrukken zijn sleutelhangers. Maar waarom zou je sleutelhangers bedrukken? Wij geven je 4 redenen.

Sleutelhangers zijn immens populair

Vrijwel iedereen loopt met sleutels op zak en het is meer regel dan uitzondering dat een sleutelbos wordt versierd met een sleutelhanger. Sleutelhangers zijn al jaren immens populair en er zijn ook verschillende soorten sleutelhangers die je kunt kopen. Voor bedrijven is het een perfect voorwerp om uit te delen. Daarom is het een ideaal promotiemiddel wanneer je kiest voor sleutelhangers bedrukken. De sleutelhanger heeft dan jouw bedrijfslogo of naam of zelfs een webadres als je daarvoor kiest. Op die manier kun je zonder veel moeite je naamsbekendheid vergroten.

Sleutelhangers bedrukken is relatief goedkoop

Het adverteren in Google of het laten bedrukken van materiaal kost een hoop geld. Ondanks dat je met een investering in de zoekmachine van Google resultaten kunt monitoren, is dat bij andere producten veel minder het geval. Je hoopt simpelweg op genoeg zichtbaarheid wanneer de producten die je laat bedrukken worden gebruikt of gedragen. Omdat het niet te meten is hoeveel promotiemiddelen opleveren, wil je hier ook niet teveel geld aan besteden. Daarom is sleutelhangers bedrukken een zeer goede keuze, omdat het een relatief goedkope oplossing is.

Op verschillende manieren uit te delen

Een promotiemiddel dat bedrukt is moet je natuurlijk ook uitdelen. Grotere producten die voorzien zijn van je bedrijfsnaam of -logo zijn lastiger om uit te delen of worden simpelweg niet aangenomen, omdat ze te groot zijn. Sleutelhangers zijn daarentegen makkelijk uit te delen en mee te nemen. Ontvangers steken het cadeautje makkelijk in de broekzak en besluiten op een later moment om ‘m wel of niet te gebruiken. Zelf hoef je niet te sjouwen met dozen vol promotiemiddelen wanneer je bijvoorbeeld naar een conventie gaat. Sleutelhangers nemen namelijk niet zoveel ruimte in beslag. Terwijl je toch met al een doos sleutelhangers honderden promotiemiddelen op bijvoorbeeld een beursdag kunt uitdelen aan voorbijgangers, zakenrelaties en potentiële klanten.

De mogelijkheden in sleutelhangers bedrukken

Een andere goede reden om voor sleutelhangers bedrukken te kiezen heeft te maken met de keuzes die je hebt. Sleutelhangers zijn er in verschillende soorten en maten en je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van een object dat ook iets met je business te maken heeft. Zo kunnen makelaars bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van een huisje terwijl een transportbedrijf eerder kiest voor een sleutelhanger in de vorm van bijvoorbeeld een bestelbusje of een vrachtwagen. Op die manier kun je leuke sleutelhangers bedrukken en uitdelen.