Security Awareness Training volg je via AVK

logo

Security Awareness Training, heden ten dagen is zo’n cursus zeer nodig. Je hoeft maar de krant open te slaan en het gaat over dit onderwerp. Wil je als bedrijf graag anticiperen over de negatieve gevolgen van de risico’s die dit met zich meebrengen? Maak nu al een afspraak met de mensen achter AVK voor een vrijblijvend gesprek om je vragen te stellen,

sec1Deze en nog meer andere cursussen worden aangeboden via de website van AVK, zoals naast Security Awareness bieden ze via AVK ook bijvoorbeeld een cursus voor beter SharePoint gebruik.

SharePoint-cursus-bij-AVK_f68321c7e86ce422e4c9fe7c9bd6a65e

Voor een cursus op maat

Nu weet je wellicht al heel veel van cursussen die er gegeven worden op het gebied van informatiebeveiliging. Maar, wist je ook dat AVK een van de best gekwalificeerde partners is op dit gebied? Zij zijn namelijk al meer dan 30 jaar actief op het gebied van cursussen om ervoor te zorgen dat mensen op kantoor beter en efficiënter gaan werken. Wist je trouwens ook dat ze deze training op maat gesneden aanbieden dat ie ook in-company aangeboden wordt? Neem eens een kijkje op de website van AVK om te leren wat zij voor jou kunnen betekenen. Wist je trouwens dat het slechts een relatief kleine investering vergt? Zo betaal je voor deze cursus 895 euro indien je ‘m in een dagdeel volgt. Besluit je echter om de training een gehele dag te volgen dan betaal je 1495 euro.