Redenen om reviews op je webshop te tonen

webshop reviews

Wie op dit moment geen klantbeoordelingen op de webshop toont, zal al inkomsten mislopen. Er is geld te verdienen dankzij klantreviews. Het is dan wel van belang dat je weet waarom de reviews zoveel te bieden hebben en waarom je dat moet benutten. In dit artikel kan je daar dan ook alles over leren. 

Werken met een productreview

Er zijn verschillende soorten reviews. Denk aan de product reviews op Feedback Company. Daarnaast zijn er ook de webshopreviews. De beoordeling van producten kan je op de productpagina tonen. Zo kan je nieuwe bezoekers overtuigen om tot aankoop over te gaan. Onderzoek wijst uit dat tot 90 procent van de mensen een recensie nuttig vinden om de keuze op te baseren. Dit geldt zowel voor positieve als negatieve beoordelingen.

Een webshopreview gebruiken

Werken met Feedbackcompany.com kan je ook door voor webshopreviews. Dit zijn beoordelingen van de service die een webshop te bieden heeft. Zijn mensen tevreden met de dienstverlening die je te bieden hebt? Wanneer je gemakkelijk kan bestellen en dit gebeurt veilig, dan kan dat natuurlijk een positieve ervaring bieden. Dit soort zaken kan je dan teruglezen in de klantbeoordelingen. Wanneer je die toont, dan helpt dat om nieuwe klanten te overtuigen. Dit is een belangrijke reden om ook met dit soort reviews aan de slag te gaan.

Omgaan met negatieve reacties

Er zijn webshophouders die bang zijn voor negatieve reacties in de reviews. Een slechte beoordeling lijkt het einde in te luiden. Dit is natuurlijk niet waar. Het is zelfs goed voor het vertrouwen om ook af en toe een negatieve reactie te tonen. Dit komt het aantal verkopen in de webshop ten goede.  Wanneer je alleen maar tienen in de beoordelingen zou tonen, dan zou dat alleen maar voor argwaan zorgen. Waardoor je dus uiteindelijk alleen maar minder zou verkopen. Negatieve reacties krijgen en daar dan op een goede manier op handelen, kan je echter juist helpen. Dit is dus ook van waarde. 

Geen echte reviews

Er bestaat ook altijd de mogelijkheid dat reviews niet echt zijn. Denk aan een nepklant of een concurrent die het jou lastig wil maken. Wanneer dit het geval is, dan is het tegenwoordig gewoon mogelijk om er melding van te maken. De specialist kan verifiëren of het om een echte klant gaat. Is dit niet het geval, dan is de review dus te verwijderen. Dat hoeft dus geen probleem te gaan vormen.