Prachtige canvas schilderijen dankzij printshop Dordrecht

printshop dordrecht

Promotie

Enkele weken geleden kwam ik binnen in mijn onderneming. De kale muren vielen mij toen plots op. Deze kale muren wilde ik gaan opvullen met leuke decoratie artikelen, maar waar kon ik leuke decoratie artikelen vinden? Natuurlijk via het internet. In een mum van tijd belandde ik dan ook op de website van printshop Dordrecht. Op de website van printshop Dordrecht had ik de mogelijkheid om enkele bestellingen te plaatsen, als voorbeeld canvas schilderijen. Ik kon zelf de ontwerpen en dergelijke maken maar dit bedrijf voor werkte het dan uit tot een prachtig canvas schilderij. Zodoende ben ik samen met enkele personeelsleden een aantal leuke ideeën gaan verzamelen voor deze canvas schilderijen.

Veel personeelsleden bedachten leuke ideeën en aan de hand van de leukste ideeën zijn wij ontwerpen gaan maken. Deze ontwerpen hebben wij opgestuurd naar de professionele print winkel. Van het een kwam dan ook het ander!

Canvas

Prachtige canvas schilderijen

Vier werkdagen na het opsturen van de ontwerpen werden de canvas schilderijen afgeleverd. Ik haalde de schilderijen uit de verpakking en tot mijn verbazing zagen de canvas schilderijen er prachtig uit. De kwaliteit was geweldig en de schilderijen zijn erg stevig. De bedrukking zijn goed gelukt en eindelijk zijn de kale muren opgevuld. De canvas schilderijen geven een leuke sfeer aan de rest van het interieur.

De textieldrukkerij heeft top kwaliteit geleverd aan mij. Bent u zoekende naar enkele leuke decoratie artikelen? Bekijk u dan snel de website van deze textieldrukkerij. Zij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!

Kwaliteit