Plak het zelf raamstickers zijn erg handig!

 

 

Heel veel ondernemingen zijn tegenwoordig voorzien van grote ramen . Uiteraard is dit niet altijd even fijn want iedereen kan heel makkelijk naar binnen kijken waardoor je niet veel privacy hebt. Ik zelf wilde van dit probleem af, ik wilde dat mijn personeel kon gaan werken in volledige privacy. Maar op welke manier kon ik dit het beste bereiken? Op het internet vond ik dan ook al snel het antwoordt op deze vraag. Voor dit probleem is de Plak het zelf raamstickers een super handige oplossing en is je probleem zo verholpen. Je kunt op de website goed zien welke opties ze allemaal hebben en natuurlijk kun je zelf ook een ontwerp maken zodat raamstickers hebt, die je kunt plaatsen op de ramen. Met deze raamstickers heeft het personeel rust en privacy. Natuurlijk wilde ik een raamsticker, met mijn bedrijfslogo. Op deze manier deed ik dan ook nog een beetje aan promotie. Raamstickers trekken namelijk wel de aandacht!

Erg blij met de raamstickers!

De raam stickers zijn nu alweer ruim twee maanden geplaatst op mijn bedrijfsramen. Het oogt netjes en het trekt veel aandacht bij voorbij komende mensen. Natuurlijk ben ik hier dan ook zeer tevreden over. Mijn doel is zeker behaald, want mijn personeel werkt nu in privacy. Niemand kan meer naar binnen loeren en dat werkt voor ons allemaal, een stuk prettiger! Ik heb dit allemaal te danken aan Plak het zelf raamstickers!