Nieuwe Horeca Tafel

horeca tafel

Goede service

Voor mijn nieuwe restaurant was ik op zoek naar nieuwe tafels voor op het terras. Mijn zaak verkoopt pokébowls en aangezien dit vooral populair is bij de jeugd wou ik meubilair dat niet zo saai en stijf is. Na even zoeken kwam ik terecht op super-seat, die een horeca tafel verkoopt. Ik heb contact opgenomen en ze begrepen meteen mijn visie over de horeca tafels die ik zocht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor mooie vintage picknicktafels. Wat me overtuigt heeft, is de goede kwaliteit toen ik ze ging bekijken in de showroom. Het personeel heeft me snel en vriendelijk geholpen.

Kwaliteit

De stevige tafels staan inmiddels op het terras en dagdagelijks nemen er heel wat tientallen mensen plaats om te eten. Ze zijn goed bestendig tegen wind en regen en passen erg mooi bij het gebouw en de stijl die we willen neerzetten. Er wordt geregeld ook wat op gemorst en dit is gewoon af te vegen en je ziet er niets meer van. Gewoon af en toe eens met een middeltje over de tafel en deze blijft zijn glans behouden. Als ik ooit nog eens een horeca tafel zoek, dan ga ik hier sowieso weer een kijkje nemen.