Na signaleren van problemen palletstellingen in gebruik

prod-image-3 (1)Na signaleren van problemen palletstellingen in gebruik

Alleen zou ik het in dit bedrijf niet redden, ik ben echt blij met mijn vaste staf aan mensen die inmiddels zijn uitgegroeid tot mijn familie, althans zo beschouw ik ze. Ik heb enkele managers die voor me werken, en die me inmiddels zo goed aanvoelen dat ze precies weten wat ze aan me moeten adresseren en ook wat ze vooral moeten laten zitten en gewoon zelf zien op te lossen. Ik heb een hechte band opgebouwd met dit kernteam, we zitten er met z’n vijven in en doen het echt samen. Als ik ze niet had, dan was dit bedrijf al lang failliet gegaan, want zij hebben zo veel problemen gedetecteerd en gesignaleerd. Ik begon zelf als onervaren baas, aangezien ik het bedrijf van mijn vader heb overgenomen, die plots overleed. Ik was nog niet goed genoeg voorbereid op alle dingen die ik zou tegenkomen, omdat wij er altijd vanuit gingen dat ik het bedrijf rond mijn dertigste zou overnemen. Ik ben nu dertig en kom nu inderdaad beslagen ten ijs, maar dat had ik destijds nog niet. Ik run een bedrijf dat logistieke processen regelt, en daarvoor maken wij veel gebruik van handigheidjes. Het maakt me trots mede te delen dat ik zelf wel degene was die deze handigheidjes heeft ingevoerd in het bedrijf. Zonder hulp van mijn vader uiteraard, maar wel soms aan de hand van opmerkingen van mijn werknemers. Die signaleren problemen en wij proberen samen tot een uitkomst te komen. Zo hebben wij sinds kort palletstellingen in gebruik. Met deze palletstellingen kunnen wij alle pallets kwijt die normaal gesproken altijd rond slingerden. De pallets die niet in gebruik waren lagen ons altijd erg in de weg. Soms sloegen we ze buiten op, maar daar werden de pallets ook niet beter van. Ik ben me er in gaan verdiepen en kwam met de palletstellingen, die een echt goede oplossing blijken voor dit probleem.