Mogelijkheden bedrijfshalverlichting

bedrijfshalverlichting

Heb je je wel eens verdiept in de mogelijkheden van bedrijfshalverlichting? Goed dat je daar nu tijd voor vrij gaat maken, want goede verlichting is op iedere werkplek heel belangrijk. Is er bij jou nog sprake van TL verlichting? Dan is het de hoogste tijd dat je deze gaat vervangen voor LED verlichting. Waarom? Zo kan er volop bespaard worden op de energiekosten, maar ook op het onderhoud. Maar er is meer, en daarom moet je maar eens goed bekijken wat de investering je op gaat leveren.

bedrijfshalverlichting

Voordelen bedrijfshalverlichting

Het is tijd om de voordelen van de bedrijfshalverlichting op een rijtje te zetten. Als je namelijk goede verlichting hebt, dan zorgt dat voor een productieve manier van werken en een veilige werkomgeving. Er wordt gezorgd voor een gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van 65%. Er is zelfs nog een hogere besparing mogelijk met slimme verlichting. Ook bespaar je op onderhoud omdat het een lange levensduur kent, maar LED verlichting kent ook geen schadelijke stoffen, wat voor ieders gezondheid weer beter is. Ook zorgt het voor een verlaging van het ziekteverzuim.

Als werkgever spreekt dat jou natuurlijk wel aan, je wil toch ook het beste voor je bedrijf en je werknemers? Het zou daarom goed zijn om die keuze ook te maken, want dan heb je binnen de kortste keren alleen maar voordelen en gemak hiervan op de werkvloer.