Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de t0711 cartridges

epson-compatible-t009-inktdruppel.nlWelkom allemaal beste bloglezers. Vandaag heb ik weer een goede tip om geld te besparen. Dit voor zowel ondernemers als particulieren. Ik weet namelijk een goed adresje waar je goedkope inktpatronen voor je printer kunt kopen. Deze webshop heet inktdruppel.nl, kennen jullie deze al? Zo ja, dan wil ik graag weten wat jullie hiervan vinden. Zelf vindt ik dit een top webshop. Ik koop hier nu al jaren mijn Epson t0711 cartridges. Het maakt niet uit in welke volume je koopt, ze helpen jou graag aan inkt. Zowel de prijzen als service is zeer goed. Wanneer je vragen hebt over welke patronen je het best kunt gebruiken, helpen ze je hier graag bij. Zo had ik laatst een vraag over welk type cartridge nou het scherpst was. Mij werd verteld dat dit de t0711. Vandaar dat ik deze dus heb gekozen. Ze hebben hier overigens ook nog anders merken zoals HP en Canon.

Het huismerk moet je niet onderschatten

logo

Veel mensen zijn sceptisch over het gebruik van huismerken. Dit is vaak onnodig, want ze doen tegenwoordig vaak helemaal niet meer onder ten opzichte van de ‘grote’ merken. Zo heet het huismerk van Inktdruppel Brother inkt. Naast het feit dat deze hoog van kwaliteit zijn, worden de inktpatronen ook nog eens voor een goedkope prijs aangeboden. Vooral als je kijkt naar de combi deals. Hier kun je als ondernemer echt fors op besparen. Zelf hou ik het bij de Epson t0711, dit puur om de reden dat ik zelf niet vaak print.

brother-compatible-lc-970-1000bcmy_-inktdruppel.nl