Mercedes Benz met een dubbele cabine

dubbele cabineAl jarenlang ben ik fan van Mercedes. Mijn ouders rijden erin en ik zelf ook. Als werk doe ik glazenwasser en heb ik een bus nodig. Er is redelijk wat ruimte nodig, maar ik moet ook minimaal 4 personen kunnen meenemen. Ik weet toevallig dan Mercedes busjes heeft met een dubbele cabine. Een goede vriend van mij wist er een aantal. Hij vertelde mij dat Finalease er een paar had staan. Ik ben toen gaan kijken op de website en daar kwam ik enorm veel busjes tegen. Ze stonden er heel voordelig op. Soortgelijke bedrijven vroegen veel meer dan Finalease. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van hun. Telefonisch had ik een afspraak gemaakt en binnen drie dagen ging ik langs.

Fijn dat ze aan aanbetalingen deden. leasen

In het gesprek werd mij duidelijk dat ze inruilvoertuigen accepteren, aanbetalingen en slottermijnen. Een aanbetaling leek mij erg handig. Je maandelijkse kosten zijn dan veel lager dan normaal gesproken. Dat komt omdat je al een bepaald deel hebt afgelost. Ik vond het heel interessant wat het bedrijf mij allemaal aanbood. Ik heb toen een proefrit gemaakt in een Mercedes Benz met een dubbele cabine en dat beviel uitstekend. Uiteindelijk heb ik besloten om er een te kopen. Inmiddels maak ik er al een paar weken gebruik van. Ik heb er super veel plezier van en hoop er ook nog lang gebruik van te kunnen maken.