Meerdere verkeersregelaar vacatures

verkeersregelaar vacatures

Op de website van Team Intro kan je meerdere verkeersregelaar vacatures vinden. Ben jij echt een buiten mens en zie jij jezelf niet achter een bureau zitten, dan is deze functie misschien wel iets voor jou. Dagelijks in de buitenlucht te werken en op deze manier contact hebben met de medemens.

Vaak in bepaalde situaties wordt de hulp van een regelaar ingezet. Denk bijvoorbeeld aan wegopbrekingen, maar ook bij evenementen is het fijn dat iemand de stroom van de weggebruikers in goede banen kan leiden. Behalve een portie goede humor, moet je ook tegen stress kunnen. Want niet iedere deelnemer in het verkeer kan vriendelijk reageren op jouw goed bedoelde aanwijzingen.

verkeersregelaar vacatures

Hier kan je verkeersregelaar vacatures vinden

Team Intro is een bedrijf die er alles aan doet om een werkgever en een werknemer te koppelen. Natuurlijk moet er wel een goede match zijn, maar ook daar hebben zij de juiste kijk op. Mocht je hier een leuke vacature hebben gevonden, dan is het mogelijk om hier op te reageren. Het formulier staat bij elke functie. Voor het regelen van het verkeer zijn er wel bepaalde eisen waaraan je moet voldoen, voordat je hierop gaat reageren. Echter een certificaat is niet echt nodig, een opleiding hiervoor kan voor je worden geregeld. Meer hierover weten, neem dan een kijkje op de website van Team Intro.