Maak gebruik van je eigen container

containerverhuur

In de vervoerssector worden containers veel gebruikt, met name om goederen over zee te vervoeren. Maar ook in de bouw als opslagcontainer kun je er niet meer omheen, je materialen en gereedschappen zijn altijd veilig opgeslagen tegen alle weersomstandigheden en diefstal. Maak je gebruik van containerverhuur weet je zeker dat je een goede en veilige container krijgt, het is aan jou hoe lang je een container wilt huren, dat kan een week maar ook een maand zijn.

Extra ruimte

Wanneer je aan containerverhuur denkt, komt het niet direct in je op om ze als extra kantoorruimte of kantine te gebruiken. Bij gebrvermeertransport.nl kunnen ze de containers ombouwen tot een professionele ruimte welke van alle gemakken is voorzien. Ramen, deuren, verlichting, ventilatie alles wat een normale kantoorruimte ook heeft is de container van voorzien. Voordeel is ook dat je het kantoor eenvoudig kunt vervoeren naar een andere bouwplaats bijvoorbeeld. Want daarvoor ben je bij het bedrijf ook aan het goede adres. 

containerverhuur

Verschillende containers

Of je nu een kleine lading moet vervoeren of grote aantallen materialen of producten, bij containerverhuur heb je de keus tussen kleine of grote containers. Binnen het assortiment heb je de keuze uit een container van 10, 20 of zelfs 40 voet, het transport wordt natuurlijk voor je geregeld zodat je daar geen omkijken naar hebt. Ook daarin is gebrvermeertransport heer en meester, wat er ook vervoerd moet worden zij kunnen het voor je regelen. Van een container tot een compleet machinepark van een fabriek.