Lunchen op kantoor? Laat een gezonde lunch bezorgen!

Heb jij een drukke dag op kantoor voor de boeg, vol met meetings met collega’s? Zorg dan dat de lunch er niet bij in schiet, want juist op zulke dagen is het fijn om wat extra energie in je lichaam te hebben om de dag vol energie door te kunnen komen. Denk je echter dat je geen tijd hebt om lunch te halen, dan kun je wellicht een gezonde lunch laten bezorgen op kantoor. Hieronder enkele tips ter voorbereiding op het laten bezorgen van een lunch via bijvoorbeeld Lunch.nl of een horecagelegenheid in de buurt van kantoor.

Zorg ervoor dat je tijdig besteld

Kijk met je collega’s een aantal uur van tevoren naar de broodjes die jullie willen bestellen. Wil je allemaal een specifiek broodje, wrap of soep bestellen of kies je voor een assortiment met diverse soorten broodjes en sapjes, zodat iedereen op dat moment een lekker broodje kan kiezen? Kijk van tevoren wat handig is om te regelen, zodat het restaurant of het lunchcafé ook de tijd heeft om de gezonde lunch met precisie voor te bereiden en op tijd te bezorgen. 

Houd rekening met dieetwensen

Check van tevoren met collega’s of er eventuele dieetwensen zijn. Heeft een collega een lactose- of glutenallergie of is er iemand vegetarisch? Dan is dit fijn om van tevoren aan te geven bij degene die de lunch zal gaan verzorgen. Vaak zijn er diverse mogelijkheden om aan zulke dieetwensen te voldoen.

Tip: wil je online bestellen en is het kantoor gevestigd in Ridderkerk? Zoek op Lunch Ridderkerk om eenvoudig een gezonde lunch online te bestellen en te laten bezorgen op kantoor. 

Bestellen en betalen

Heb je om twee uur een vergadering met collega’s en wil je graag een uitgebreide, gezonde lunch met sappen als onderdeel van de vergadering. Spreek dit dan van tevoren af met de horecagelegenheid die de lunch zal gaan verzorgen. Denk er ook even aan hoe je gaat betalen. Schiet een collega de lunch voor om later een tikkie te sturen of betaald iedereen apart? Vaak is het wel fijn om dit van tevoren te regelen, zodat daar geen misverstanden of discussies over kunnen ontstaan.