Luchtfilter geeft stof geen kans op de werkvloer

luchtfilter

Door het gebruik van een luchtfilter hebben wij eindelijk weer frisse lucht in ons bedrijf.luchtfilter Ons bedrijf heeft sinds kort nieuwe werkzaamheden erbij gekregen. Erg leuk natuurlijk, maar ons bedrijf moet nog de nodige maatregelen treffen om dit ook op een veilige manier uit te kunnen voeren. Tijdens deze werkzaamheden worden producten in stukken gezaagd. Echter komt tijdens deze handeling veel stof vrij. Stof wat je bijna niet met je blote oog kan zien, maar zeker wel aanwezig is. Zodra je deze ruimte in wilt, ben je verplicht om een mondkap te dragen en een bril om de ogen te beschermen.

de werkzaamheden breiden zich steeds meer uit en inmiddels is de ruimte hiervoor ook te klein aan het worden. Daarom waren wij aan het kijken naar een andere mogelijkheid qua ruimte om in gebruik te nemen.

Een nieuwe ruimte met een geweldig luchtfilter gevonden

De zoektocht naar een andere ruimte om deze werkzaamheden op een veilige manier uitluchtfilter te kunnen voeren hebben wij gevonden. Een grote loods in de buurt van ons bedrijf hebben wij nu hiervoor in gebruik. Echter voordat het zover was hebben wij de hulp van het bedrijf Euro Manchetten ingeschakeld. Dit bedrijf is al meer dan dertig jaar actief op de markt en weet als geen ander wat het beste gebruikt kan worden om de lucht zuiver te houden. Toen wij hier heen zij gegaan om advies in te winnen kregen wij verschillende mogelijkheden te zien. Zo werden wij erop gewezen om een luchtfilter te gaan gebruiken. deze kan ervoor zorgen dat fijnstof geen kans meer krijgt om rond te vliegen. Door een goede afzuiging en gebruik van dit filter zal de lucht gezuiverd zijn. Dat is veel beter voor de gezondheid en een stuk fijner om in deze ruimte te moeten werken.