Kosten deurwaarder op de klant verhalen

Logo-Online-IncassoAls je problemen hebt met een klant die niet betalen wilt is vreselijk. Vooral als je bedenkt dat je als ondernemer zijnde wel het beste hebt met je klanten en dit ook zo wilt houden. Bij mijn bedrijf waar ik werkzaam ben hebben we dit probleem voor enkele weken geleden gehad. Balen aangezien er toch hard voor gewerkt is om de bestelde producten bij deze klant te bezorgen. Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een incassobureau die dit snel voor hem kon regelen. Ik moest eerst wel op onderzoek uitgaan om alle informatie te verzamelen die ik vinden kon, ook de kosten deurwaarder of dat dit op de klant verhaald werd of op mijn werkgever.

Online-incasso.nl had deze informatie.Gratis-aanmelden-300x66

Op de website van online-incasso.nl ben ik erachter gekomen dat het een stuk fijner is als je een incassobureau inschakelt. Alle kosten die gemaakt worden wordt uiteindelijk op de niet betalende klant verhaald. Zo heb je als ondernemer er geen last van en kan je zorgeloos het werk hervatten. De kosten deurwaarder worden eveneens op de klant verhaald, dit zijn overigens vrij hoge kosten wat wel voldaan dient te worden! Ikzelf heb mijn onderzoek gedaan en zijn klant geworden bij online-incasso.nl, zij gaan het geheel aanpakken om te zorgen dat de rekening alsnog betaald wordt.Beste-Online-Incasso-2014-kl