Het volgen van een adr cursus hoeft niet duur te zijn

wesseldijk

adr cursus

Ben jij op zoek naar een ADR cursus? Dan adviseer ik jou contact op te nemen met Wesseldijk. Wellicht dat je overigens niet eens weet waar deze afkorting voor staat, dat is “Accord Européen Relatif au transport international des marchandises, dangereus par route”. Deze afkorting betekent concreet dat een chauffeur die met een goederenvracht naar een supermarkt rijdt waarbij er bijvoorbeeld cosmetische- en reinigingsproducten aanwezig zijn. Dit verdrag is van kracht in 35 landen. Voor chauffeurs die binnen Nederland en daarbuiten werkzaam zijn en gevaarlijke goederen transporteren, is een ADR certificaat dus onmisbaar.

Deze cursus is een van de vele die bestuurders kunnen volgens bij Wesseldijk.

Meer over deze verkeersschool

Wanneer men zelf de website verkeersschoolwesseldijk.nl bezoekt, ziet mijn hier een scala aan opleidingen en cursussen. Dit voor zowel particulieren als zakelijk bestuurders. Ik ben nu zelf ook al meerdere malen op deze website geweest en ik moet zeggen dat hun prijzen onder die van de concurrenten zitten. Verder las ik ook ergens op hun website dat zij alleen maar gecertificeerde instructeurs in dienst hebben.

Verder zijn er nog een aantal redenen waarom bestuurders voor de naam Wesseldijk kiezen:

√ Hoogste slagingspercentage
√ 100% tevredenheidsgarantie
√ Altijd de beste prijs
√ Uitgebreid lesaanbod
√ Vertrouwen in eigen omgeving
√ Geen BTW op beroepsopleidingen
√ Subsidies waar je recht op hebt

Ik ben overigens benieuwd of jij hier ook ervaring mee hebt? Dit doordat jij een adr cursus gevolgd hebt of jouw rijbewijs behaald hebt hier. Indien jij nog vragen hebt aan mij, reageer dan onderaan dit bericht.