Het uitbesteden van linkbuilden aan een externe partij

Linkbuilden

De kans is groot dat je nog nooit van de term linkbuilden hebt gehoord. Daarnaast kan het natuurlijk zo zijn dat je ooit al eens van deze term hebt gehoord, maar dat het nog niet helemaal duidelijk is hoe linkbuilden precies in zijn werk gaat. Hier hoef je jezelf natuurlijk niet voor te schamen, je bent immers niet de enige. Linkbuilden is een manier om jouw SEO (Search Engine Optimalisation) op orde te krijgen. Sinds een aantal jaar maken steeds meer ondernemers gebruik van de mogelijkheid om hun website hoger in Google te laten scoren met behulp van linkbuilding. Naast de mogelijkheid om websites hoger te laten scoren, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een webshop hoger te laten scoren door middel van de juiste linkbuilding.

Linkbuilden

Het uitbesteden van linkbuilding

Ben je een ondernemer en wil je dat jouw website hoger komt te staan in zoekmachines, maar heb je zelf te weinig tijd om dit voor elkaar te krijgen? Dan zou je eens kunnen kijken naar de mogelijkheid om het linkbuilden uit te besteden aan een externe partij. Wanneer je ervoor kiest om deze werkzaamheden uit te besteden, kun jij jezelf blijven focussen op jouw core business. Tijdens het linkbuild proces zorgt de professional ervoor dat de juiste backlinks worden aangekocht en dat de juiste teksten geschreven worden voor jouw bedrijf.

Linkbuilden kan ook fout gaan

Wanneer je er als ondernemer toch voor kiest om de linkbuilding zelf te regelen, kan er helaas een hele hoop verkeerd gaan. Als je de verkeerde teksten schrijft of de verkeerde links koopt, kan het voorkomen dat je zelfs lager gerankt wordt in zoekmachines. Dit is natuurlijk iets wat iedere ondernemer wilt voorkomen. Echter, voorheen was het voor iedereen mogelijk om het linkbuilden zelf te regelen. Door het slimme algoritme van Google, is dit tegenwoordig niet meer mogelijk en is het verstandig om deze werkzaamheden uit te besteden aan een externe partij.

Linkbuilden

Het kopen van backlinks

Heb je momenteel een eigen website of een eigen webshop? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om enkel en alleen de backlinks bij een externe partij aan te schaffen. Hiermee optimaliseer je jouw website en zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk organisch zoekverkeer genereert via de verschillende zoekmachines, zoals Google. Door middel van deze bezoekers zorg je ervoor dat je meer leads genereert. Als jouw website of webshop ook nog eens goed in elkaar steekt, is de kans groot dat je extra klanten zal krijgen en hierdoor meer omzet zal genereren.