Gevelimpregneer gebruiken

Gevelimpregneer

Vanaf het moment dat er gevelimpregneer gebruikt is, lijkt ons metselwerk een stuk steviger. Kan ook niet anders, want dit materiaal zorgt ervoor dat water en andere weersomstandigheden geen kans meer krijgen. Zij dringen tot diep in dit metselwerk in en zorgen ervoor dat het water geen kans meer heeft om door te dringen.

Exterior Coatings is het bedrijf die deze producten op de markt brengen. Diverse professionele afnemers hebben inmiddels dit product ook opgemerkt en gebruiken dit tijdens hun werkzaamheden. De bedrijven zijn onder ander, Voegbedrijf Jager, De Vries Reiniging Service en Drycon BV en Takkenkamp Groep.

Gevelimpregneer

De Takkenkamp Groep gebruikt ook gevelimpregneer

Door gebruik te maken van dit materiaal, zorg je ervoor dat jouw bedrijf of woning bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovendien heeft water hier geen kans meer om doorheen te dringen. Het bovenstaande bedrijf gebruikt dit dan ook regelmatig, tijdens hun werkzaamheden in het gevelonderhoud. Vooral de oudere gebouwen, waar het voegwerk niet meer in de juiste conditie is, kan deze gevelimpregneer wonderen verrichten. Juist omdat dit materiaal doordringt in het oude metselwerk, voorkom je dat dit door poreusheid gaat brokkelen.

Niet alleen bedrijven gebruiken dit materiaal, het wordt ook steeds vaker in gebruik genomen door particulieren.

Bekijk de verschillende producten hier online

Het bedrijf Exterior Coatings is in 2009 opgericht en bestaan inmiddels alweer 10 jaar. In deze periode hebben zij al veel coatings op de markt gebracht die tegen diverse weersomstandigheden, maar ook tegen vandalisme kunnen helpen. Zodra je op hun website gaat kijken zie je een hele lijst met fabrikanten waartussen zij bemiddelen. Op deze manier brengen zij fabrikanten en afnemers met elkaar in contact. Behalve dit staat hun eigen productie ook in de planning.

Gevelimpregneer

Ook voor de particulieren onder ons

Veel mensen denken dat dit product alleen maar voor bedrijven op de markt is gebracht, maar dat is niet waar. Zodra je een kijkje op deze website gaat maken, zie je dat er ook voor de particulieren een aankoop gedaan worden. Kleine emmers met een paar liter kan je hier bestellen en niet meteen een vrachtwagen vol.

Dit materiaal is erg makkelijk om aan te brengen. Want door een roller of een kwast kan je het al op muren of ander materiaal smeren. Bekijk deze website voor de vele mogelijkheden en productomschrijvingen.