G4S Heerenveen, dé locatie voor veiligheidstrainingen

De Training & Safety locatie van G4S Heerenveen is het kroonjuweel van G4S op het gebied van trainingslocaties. Nergens anders in heel het land is er gedacht aan zo een grote variatie aan cursussen en nagebootste situaties als de Training & Safety locatie in deze Friese plaats. Wil je een training volgen op het gebied van veiligheid op de werkvloer als ondernemer in het noorden van het land? Dan moet je deze training volgen in de locatie van G4S Heerenveen.

De G4S Heerenveen is de meest noordelijk gelegen Training & Safety locatie van G4S en biedt een breed scala aan trainingen en situaties aan. Of je nu alleen maar theorieles nodig hebt of de meest uiteenlopende situaties wilt oefenen, het kan allemaal gedaan worden in de G4S Heerenveen. De locatie is gevestigd op de Duitslanddreef 49, 8447 SE in Heerenveen en is makkelijk te bereiken via het knooppunt Heerenveen of met het openbaar vervoer.

Veel oefenscenario’s

De locatie van G4S Heerenveen heeft veel oefensituaties waar je je veiligheidstraining in de praktijk kan oefenen. Als je bijvoorbeeld een BHV cursus aan het volgen bent, dan kan je hier in een drie verdieping hoog kantoor oefenen met het evacueren van het personeel, terwijl je in de fabriekshal traint hoe je een brand blust of hoe je Eerste Hulp verleent aan iemand in een woonhuis. Alle scenario’s zijn feilloos nagebootst in de G4S Heerenveen.

Maritieme trainingen

Daarnaast is de locatie van G4S Heerenveen de perfecte plek voor het oefenen van maritieme trainingen. De locatie is speciaal ingericht voor trainingen voor binnen de scheepsvaart, met als uitblinker een voormalige kustvaarder waar trainingen als het blussen van een scheepsbrand in gehouden worden. De kustvaarder is nog volledig in zijn originele staat, waardoor de training zo realistisch als maar kan nagebootst is. Er bestaat geen enkele plek in Nederland waar je maritieme trainingen beter kan uitoefenen dan bij de Training & Safety locatie van G4S Heerenveen.