Fabius Opleiding is haalbaar voor iedereen

De opleidingen van Fabius bestaan inmiddels al 25 jaar. En in die tijd is het streven onveranderd: het bieden van gedegen MBO opleidingen aan volwassen. De opleidingen zijn gericht op het overbrengen van de juiste basiskennis, zodat men een goede start kan maken in een bepaald vakgebied. Ook kun je bij dit instituut cursussen volgen waarmee je jouw carrière net even dat kleine zetje in de goede richting kunt geven. De grote kracht van een Fabius opleiding is echter het feit dat het haalbaar is voor iedereen, wij leggen uit waarom.

 

Er is altijd een locatie bij jou in de buurt

Als je een baan of een druk gezin hebt is het niet prettig om uren te moeten reizen. Gelukkig heeft Fabius Opleiding wel 50 locaties door heel Nederland. Je kunt dus altijd op een plek bij jou in de buurt de opleiding volgen.

 

Ook zonder vooropleiding kun je beginnen

Veel mensen zien af van het volgen van een opleiding omdat zij niet over de juiste vooropleiding beschikken. Ook kan het zijn dat je überhaupt geen vooropleiding hebt. Dan wordt je meestal afgewezen. Bij Fabius Opleiding niet: iedereen mag hier starten.

 

Grote kans op succes dankzij uitstekende begeleiding

Bij Fabius Opleiding is het streven om jou te laten slagen. Als jij de juiste inzet en motivatie aan de dag legt zal dit ook zeker lukken. De docenten doen er alles aan om jou van de juiste begeleiding te voorzien. Zo is de kans op succes maximaal.

 

De opleiding is relatief betaalbaar

Opleidingen zijn vandaag de dag haast onbetaalbaar. En dit is voor veel mensen een reden om er maar helemaal niet aan te beginnen. Dat is natuurlijk heel erg jammer. De opleidingen van Fabius zijn gelukkig wel betaalbaar. Vaak kun je de kosten zelfs van de belasting aftrekken, zo is de opleiding haalbaar én betaalbaar.