Energie zakelijk in goede handen

Wil je graag meer controle en inzicht in de energiekosten van je onderneming? Besparen op het maandelijks verbruik maakt je bedrijf niet alleen duurzaam, je merkt de gevolgen direct in je portemonnee. Energie zakelijk is een onderwerp waar je tijdens de bedrijfsvoering niet dagelijks bij stilstaat. Het is echter wel een belangrijk punt waar je bovendien behoorlijk op kunt besparen.

 

Hoe regel je energie zakelijk?

De kans is groot dat je bij het betrekken van je bedrijfspand een energieovereenkomst hebt afgesloten met een van de grote energiemaatschappijen. Maandelijks betaal je de factuur en als de jaarafrekening komt is het niet ondenkbaar dat je even moet slikken, omdat je toch weer bij moet betalen. Gazprom Energy levert op maat samengestelde contracten voor energie zakelijk. Je nieuwe energiecontract wordt berekend aan de hand van de gegevens zoals die bij de netbeheerder bekent zijn. Een zakelijk adviseur bespreekt samen met jou de mogelijkheden die er binnen het bedrijfspand en de onderneming zijn om op een meer duurzame wijze met energie om te gaan. Door deze gesprekken krijg je meer inzicht in je verbruik en let je automatisch op waar je voordeel kunt behalen.

 

Besparen is leuk

Energie zakelijk is noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Niemand zegt echter dat je daarvoor maandelijks de hoofdprijs moet betalen. Ieder bedrijf is anders en net zoals de manier waarop de bedrijfsvoering is georganiseerd, zo kan ook het energieverbruik aangepast worden. Gazprom Energy wijst je op de mogelijkheden die aanwezig zijn om een lager energieverbruik na te streven. Vaak zijn het op het eerste oog ‘kleine dingetjes’ waar je aan het einde van het jaar behoorlijk geld mee blijkt uit te kunnen sparen. Want waarom zou je meerdere lampen een hele dag laten branden terwijl dit eigenlijk overbodig blijkt te zijn. Computers uitschakelen wanneer deze meerdere uren niet gebruikt worden, het wordt vanzelf een automatische handeling als je je realiseert dat je met het geld dat je uitspaart meer aan promotionele activiteiten kunt besteden.