Een snelle zzp lening nodig?

lening voor zzp ers

Zelfstandigen hebben vaak een inkomen dat van maand tot maand fluctueert. Maar naarmate steeds meer Nederlandse arbeidskrachten overstappen op zelfstandige activiteiten, hebben concurrerende aanbieders een groeiende markt geïdentificeerd en geprobeerd deze aan te boren. Het kan lastiger zijn om een ​​lening te krijgen als u als zelfstandige werkt, maar als u het proces begrijpt en begrijpt waar kredietverstrekkers naar op zoek zijn, is er geen reden waarom u niet over verschillende opties zou beschikken.

lening voor zzp ers

Geld lenen als zzp – Welke soorten leningen kan ik aanvragen als?

In grote lijnen zijn er drie soorten leningen die u als zelfstandige kunt aanvragen.

Lening voor zzp ers – Persoonlijke lening

U kunt een persoonlijke lening aanvragen zonder dat u het bedrag dat u leent, hoeft te verzekeren tegen activia dat u bezit. De acceptatie van een persoonlijke lening is gebaseerd op uw kredietprofiel en financiële informatie.

Persoonlijke beveiligde lening

Lening voor zzp ers – Een gedekte lening is een persoonlijke lening die het eigen vermogen in uw bezittingen gebruikt als zekerheid tegen de kosten van de lening. Een gedekte lening kan een hypotheek zijn of het kan een andere vorm van financiering zijn die is gedekt tegen een waardevol bezit, zoals een auto. Het kan over het algemeen een lagere rente hebben dan een ongedekte lening, of kan u toegang geven tot een hogere leningwaarde dan beschikbaar zou zijn zonder de aanvullende zekerheid voor de geldschieter.

Zakelijke lening

Als u als zelfstandige werkt en geld nodig heeft om uw bedrijf te ondersteunen of op te starten, is een zakelijke lening wellicht iets voor u. De aanbieder controleert uw zakelijke rekeningen om inzicht te krijgen in de financiën van uw bedrijf om te beslissen of u een betrouwbare lener zou zijn. Als u meer wilt weten, bekijk dan de redenen waarom een ​​zakelijke lening geschikt voor u zou kunnen zijn en bekijk ook zeker een gids voor zakelijke leningen.

Hoe u een lening aanvraagt

De aanvraagprocedure voor een lening is vergelijkbaar voor zowel werknemers als zelfstandigen. Het kan echter zijn dat u wat meer papierwerk nodig heeft als u als zelfstandige werkt, met betrekking tot uw inkomen en bedrijf.