Een pallet als tafeltje

aanbieding-europalletsEen pallet als tafeltje

 

Mijn moeder vindt het ontzettend leuk om met het interieur bezig te zijn. Ze leest dan ook voornamelijk woonbladen waar ze wel uren in kan kijken om inspiratie op te doen. Soms kom ik thuis en dan staat opeens de bank aan de andere kant van de kamer en de tv is omgedraaid, dan heeft mijn moeder weer een idee gehad en veranderd ze alles in huis. Aan de ene kant vind ik het echt verschrikkelijk dat nooit iets een keertje op dezelfde plek kan blijven staan, aan de andere kant vind ik het ook wel weer leuk dat ze zo’n hobby heeft waarin ze zich helemaal kan geven. Nou goed dus ik dacht bij mezelf laat ik ook eens een keertje in een van die blaadjes gaan kijken of ik wat leuke ideeën kan opdoen voor mijn kamer. Nou in die woonbladen staan echt de gekste ideeën wat je kunt doen met van alles en nog wat. Op zich heel erg milieu vriendelijk allemaal, alles kan gerecycled worden als je erover nadenkt. Zo kwam mijn moeder dus op het briljante idee om van een pallet een klein bijzet tafeltje te maken. Ze had gezien in een blad dat iemand zo’n pallet had genomen, hem helemaal geschuurd had, lakje verf eroverheen, en vervolgens er wieltjes eronder had gezet. Dus je laat het al, mijn moeder wilde dat natuurlijk ook. Ze regelde een oude pallet, liet het mijn vader schuren, verfde hem helemaal wit en liet mijn vader er wieltjes onderzetten en klaar was de nieuwe bijzettafel. Hoe verzinnen ze het hé, dat vraag ik me nou altijd af. Mijn moeder is heel gelukkig met de nieuwe bijzet tafel van de oude pallet en ik moet eerlijk toegeven dat hij wel heel leuk is geworden, je zult niet zeggen dat het een pallet is geweest.