Een nieuw digibord nodig? Een bord van Prowise biedt je deze voordelen

Prowise bord

Al vele decennia zijn schoolborden niet weg te denken uit het onderwijsleven. Wel is het zo dat de klassieke, donkere schoolborden waarop je met krijt schrijft langzamerhand steeds minder vaak voorkomen. In eerste instantie werden deze vooral vervangen door whiteboards, maar ook whiteboards zijn tegenwoordig al een tikkeltje ouderwets. Wie namelijk ooit met een digitaal schoolbord (ook wel digibord genoemd) heeft gewerkt waarschijnlijk nooit meer iets anders. Dit geldt in het bijzonder als je een Prowise bord in gebruik hebt. Lees hieronder welke vijf grote voordelen de digiborden van Prowise bieden.

Prowise bord

Gemak en vrijheid bij het schrijven

Welk digibord van Prowise je ook kiest, je zult zeker profiteren van een groot gemak en optimale vrijheid bij het schrijven op het bord. Aantekeningen zijn op deze digiborden namelijk uiterst eenvoudig en vloeiend te maken. Je kunt bovendien in verschillende kleuren je aantekeningen aanbrengen.

Updates

Als je in het bezit bent van een Prowise bord, dan mag je erop rekenen dat je gedurende een aantal jaren aanspraak maakt op de automatische installatie van updates. Zo blijf je een flinke tijd lang gebruikmaken van de nieuwste functies van Prowise.

Interactief

Prowise biedt programma’s waarmee je vlug en gemakkelijk interactief kunt lesgeven. Dit maakt het zowel voor de docent als voor de leerlingen interessanter om deel te nemen.

Mogelijkheden tot schermdeling

De digiborden van Prowise bieden daarnaast diverse mogelijkheden tot screensharing, oftewel het ‘delen’ van je scherm. Dit kun je doen op verschillende devices. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Advertentievrij

Tenslotte zul je met een digibord van Prowise gebruik gaan maken van een browser die snel functioneert. Dit komt mede doordat dit geheel vrij van advertenties functioneert. Je wordt dus niet afgeleid of vertraagd door advertenties waar je niet op zit te wachten.