Een eigen site maken over honden

Een eigen site maken over honden

Een eigen site maken is zo moeilijk nog niet als iedereen denkt dat het is. Ik ben namelijk ook helemaal niet handig aangelegd met de computer, nou ja ik kan wel een hoop hoor maar een website maken en dat soort dingentjes op internet kan ik allemaal niet. Ik wilde heel graag een eigen site maken over honden, daar ben ik namelijk echt helemaal dol op. We hebben zelf ook een grote hond thuis die diesel heet en misschien krijgen we ook nog een klein hondje bij, zo leuk! Ik weet ook ontzettend veel over honden heb ik wel gemerkt als ik met mijn vriendinnen erover praat. Zij hebben ook wel honden maar ik weet een stuk meer dan zij, dat had ik daarvoor nooit zo door dat ik daar zoveel over wist te vertellen. Daar moet ik iets mee doen dacht ik! Ik moet mijn informatie delen met andere mensen die net als ik ook niet zo goed snappen wat er allemaal op internet staat met moeilijke worden. Bovendien ga ik het ook niet zo zakelijk brengen maar gewoon echt vanuit mijzelf, ik denk toch dat dat het beste werkt. Anyways, ik ben even gaan rondvragen en een beetje gaan zoeken op het internet en ik wist eigenlijk al vrij snel hoe ik het moest doen zonder dat ik er echt super veel energie in had gestoken. Mijn site is ontzettend mooi geworden, en nog belangrijker; zelf gemaakt.