Een droogspecialist voor jouw vocht- of klimaatproblemen

Droogspecialist

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van drogen, verwarmen, ventileren of vochtmeten? Droogspecialist biedt de oplossing voor al jouw problemen op het gebied van vocht- of klimaatproblemen. Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in problemen in woningen of bedrijfspanden, maar ook in de bouw, scheepvaart en industrie. 

Drogen

Op het gebied van drogen is Droogspecialist gespecialiseerd in het plaatsen van de apparatuur en het controleren van het gehele droogproces. Aan de hand van de apparatuur die zij gebruiken kan zelfs de kleinste lekkage in jouw vloerverwarming worden opgespoord. Dit wordt gedaan door middel van thermografische apparatuur. Zo voorkom je dus dat de gehele vloer moet worden opengebroken en kan er gefocust worden op de plek waar het probleem zich bevindt. Daarnaast kunnen de experts ook meteen de isolatielagen van de vloer drogen, zodat er geen verdere schade ontstaat.

Droogspecialist

Verwarmen

Naast drogen zijn de professionals ervaren in verwarmingen. Je kunt op de website terecht voor het huren van een heater, bouwverwarming, noodverwarming, klimaatbeheersing of werkplaatsverwarming. 

Ventileren

Een goede ventilatie is erg belangrijk in elke ruimte. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor verschillende soorten ventilatoren. Wil je graag een ventilator voor vooral het afzuigen van stof? Of liever voor het afzuigen van verfdampen, lasrook of koolmonoxide? Daarnaast kun je hier ook terecht voor diverse industriële ventilatoren of luchtafzuiging.  

Vochtmeten

Droogspecialist is ten slotte gespecialiseerd in verschillende vochtmetingen. Zo kunnen zij langskomen om het vochtgehalte in jouw muren of vloeren te meten, maar je kunt ze ook inschakelen voor advies. Er wordt gebruik gemaakt van een calcium carbid vochtmeter, welke erg betrouwbaar is!

Er wordt altijd professionele apparatuur gebruikt om jouw vocht- of klimaatproblemen op te lossen. Hiervoor betaal je natuurlijk de scherpste prijs. Alle apparatuur is overigens getest op de veiligheid en kwaliteit ervan. De apparatuur wordt door een ervaren specialist geplaatst. Wanneer je al langere tijd gebruik maakt van de service van dit bedrijf, kun je flinke kortingen krijgen op de totaalprijs.