Digital signage is de toekomst

Digital signage is de toekomst. De mensen van IP digital hebben een software gemaakt om campagnes op te starten voor je bedrijf. Deze software hebben ze heel eenvoudig gemaakt, zodat iedereen het kan snappen. Je kan in deze software gedurende de campagne nog foto’s en video’s toevoegen aan de campagne ook kan iedereen binnen het bedrijf de campagne zien er veranderen doorgeven aan jou over wat zijn vinden.

 

Waar te gebruiken

Als je bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk hebt en in de wachtkamer iets informatief laten zien waar wel een watermerk op zit van je eigen bedrijf of informatie met een stukje reclame ertussendoor. Dit kan allemaal door de software van IP digital. Je kan live aanpassingen doorvoeren en je kan ze ook interactief maken. Dus als je een bord wilt maken midden in het winkelcentrum waar mensen meteen iets kunnen kopen of zich kunnen inschrijven kan dit ook allemaal. 

Ook de hardware

Als je een campagne start heb je natuurlijk wel een scherm nodig waarop je deze campagne gaat laten zien. Deze kan je ook halen bij IP digital. Dit zijn speciale beeldschermen gemaakt voor de software en voor het gebruik van Digital signage. De specificaties zijn er ook op aangepast. Zo zijn bijna alle schermen te krijgen met een 4k resolutie voor een extreem scherp beeld. Als je deze schermen besteld kan je er ook voor kiezen om hem te laten installeren en meteen aansluiten. Zo heb je er geen omkijken naar en weet je dat het goed gebeurt.