De beste Nintendo Switch aanbieding

bedrukte speelkaarten

De Nintendo Switch is een geniaal klein apparaatje waardoor het mogelijk is dat je overal games kunt spelen. Je kan het apparaatje op je TV aansluiten waardoor je van een afstand met een groot scherm kunt gamen. Je kunt er ook mee met anderen samen spelen. Je kunt er ook mee op het kleine apparaatje mee spelen. Het is misschien wat ingewikkeld uit te leggen, maar zodra je het een keer hebt gezien, is het super handig. Het switch-element zit hem erin dat je kunt switchen tussen een handheld en een console die je op monitor of TV kunt aansluiten. Het is de allereerste console waarmee je op de ene plek je spel kunt opstarten en op een andere plek het spel verder kunt spelen. Ideaal voor een vakantie, een lange autorit of een vervelende vlucht met het vliegtuig!

Dit zijn handige weetjes voor je Nintendo Switch aanbieding

Wist je dat er maximaal 2 TB extern geheugen aan de Nintendo Switch kan worden toegevoegd? Dat is misschien handig om te weten voor je er een aanschaft. Er zijn Nintendo Swtich bundels beschikbaar bij de Nintendo Switch waar games inclusief zijn! Denk aan Mario Kart 8 Deluxe! En ten slotte: wist je dat de Nintendo Switch uitgerust is met twee controllers en dat de grijze variant net zo duur is als de rood met blauwe variant?

Bundel-kortingen voor de Nintendo Switch aanbieding

Er bestaan verschillende bundels van de Nintendo Switch. De PlayStation 4 en de Xbox hebben dat ook. De bundels bevatten natuurlijk alle Mario games. De populairste aanbiedingen van 2021 zijn als volgt. De Nintendo Switch en de Fortnite Double Helix Pack is nummer één. Op nummer twee staat de Nintendo Switch Pokémon Edition en Let’s Go Pickachu of Let’s go Eevee. De derde is een Nintendo Switch met  Super Smash Bros Ultimate Bundel en tenslotte kun je in een vierde bundel de Mario Kart Deluxe 8 kiezen.