Copier met veel plezier

Tegenwoordig kan de copier meer dan alleen kopiëren. Een copier is ondertussen multifunctioneel en kan u helpen bij heel veel zoals faxen, afdrukken, kopiëren en scannen.

Merken

Copiers zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Hieronder zijn er vier voor u op een rij gezet:

  • OKI
  • Ricoh
  • Konica Minolta
  • Xerox

Per merk zijn er voor uw kantoor specifieke mogelijkheden. Dit kan op het gebied van scankwaliteit, papiervolumes, beveiliging en kleurtechnieken zijn. Voor elk kantoor bestaat er een copier die perfect past bij de mogelijkheden van uw wensen. Laat u online informeren door specialisten of bezoek een fysieke winkel voor de juiste informatie. Zo vindt u samen met een specialist de copier die het beste werkt voor uw kantoor en past bij uw financiële mogelijkheden.

Onderhoud

Een copier heeft onderhoud nodig. Hoe intensiever de copier gebruikt wordt hoe sneller het een onderhoudsbeurt nodig heeft. Met goede service krijgt uw copier de juiste behandeling. U kunt op afstand geholpen worden door middel van ondersteuning door vakmensen op het gebied van copiers. Gecertificeerde ICT-technici helpen u graag om uw copier perfect te laten werken en staan u op locatie graag bij met raad en daad.

Aanschaf

Een copier kopen of leasen? Leasen kan voor een vast bedrag per maand. Kopen kan natuurlijk ook. Kies wat u het beste uitkomt!