Buttons bedrukken

Als je buttons bedrukken wilt laten uitvoeren? Dan is het raadzaam om dit te doen via maxilia.nl. Hier kun je namelijk eerst een keuze maken uit het soort button, welke grootte en welke kleur alvorens je gaat bepalen wat er op gedrukt moet worden. Omdat wij een opening hebben van ons nieuwe pand, wilde wij hier een feestje voor geven. Alle medewerkers gaan een mooie broche dragen zodat iedereen te herkennen is. Gelukkig vond iedereen dit een prima idee en dat was onze eerste aanschaf voor de opening.

buttons bedrukken

Het promotiemateriaal was compleet

Op deze website kun je niet alleen buttons laten bedrukken, hier vind je namelijk een tal van artikelen die je ook kunt ontwerpen geheel naar eigen stijl. Je begrijpt natuurlijk dat wij nog meer artikelen aan ons winkelmandje hebben toegevoegd. Zowel pennen als bidons, aanstekers als koffiekopjes en allen voorzien van ons bedrijfslogo. Toen de bestelling binnen was waren wij allen zeer enthousiast over de uitstekende kwaliteit. De kleuren waren precies goed en dat zorgde ervoor dat ons promotiemateriaal compleet was. Deze bestelling kan nogmaals worden gebruikt wanneer wij weer op de beurs staan.

Nu waren wij allen klaar voor de opening dat een succes werd. Omdat wij een kleine advertentie in de krant hadden laten plaatsen, kwamen er nog meer mensen bij ons aan dan dat wij van te voren hadden ingeschat. Alle collega,s waren direct te herkennen en ik keek trots om mij heen toen vele mensen van hun kopje koffie aan het genieten waren. Kortom, een geslaagde actie met de juiste spullen die het puntje op de “i” zette.

buttons bedrukken