Broodjes laten bezorgen voor vergaderingen of kantoor

Drukke dag vol met vergaderingen en deadlines en geen tijd om echt pauze te nemen en een broodje te halen? Er zijn voldoende mogelijkheden om door te kunnen werken en je broodje of andere lekkere lunchgerechten op kantoor bezorgd te krijgen. Er zijn namelijk diverse bedrijven in het hele land die broodjes klaarmaken en bezorgen op een locatie naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld broodjes bestellen via Broodje.nl en deze op kantoor laten bezorgen. Ideaal!

De keuze is reuze

Variërend van broodjes tot aan salades of warme gerechten. Je kunt kiezen ervoor kiezen om een broodje geheel zelf samen te stellen of je kiest uit de talloze mogelijkheden die de menukaart bevat. Het brood wordt elke dag vers gebakken. Waarom zou je een taai of oudbakken pistoletje weg  kauwen, als je ook kunt genieten van een vers afgebakken meergranen stokbroodje geheel naar wens belegd? Of een verse soep met stokbrood en lekkere roomboter? Ook salades kunnen vaak ‘op maat’ samengesteld worden. 

Lunchen tijdens een vergadering

Heb je met je team een lange vergadering gepland staan precies rond lunchtijd? Geen probleem! Wij kunnen de lunch geheel naar wens samenstellen, klaarmaken en bezorgen. Inclusief drankjes, in pakketjes verpakt of op schalen geleverd. Zit jouw kantoor gevestigd in Utrecht of omgeving? Dan kun je broodjes laten bezorgen in Utrecht om met het gehele team heerlijk gezond te lunchen.

Dieetwensen 

We houden rekening met dieetwensen. Vegetarisch, vegan, halal of glutenvrij? Alles is mogelijk. Geef het duidelijk aan ons door en wij zorgen ervoor dat hiervoor speciale lunchpakketjes gemaakt worden. 

Bestellingen

Je kunt bestellingen eenvoudig doorgeven via de website. Daar kun je tevens op de menukaart zien wat het aanbod is. Wil je een meer op maat gemaakte bestelling of een verzorgde lunch voor meer dan 6 personen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kunnen we met elkaar de mogelijkheden doornemen. Zo nemen we deze ‘zorg’ bij je weg en kun je je volledig richten op de vergadering en andere werkzaamheden die wellicht gepland staan.