Bill incasso Klik hier

Klik hier

Klik hierDe laatste maanden komt het steeds vaker voor dat klanten niet willen betalen. Maar wanneer ik de opdrachten aan de klant heb geleverd wil ik natuurlijk dat de facturen betaald worden. Als de facturen niet betaald worden gaat u natuurlijk opzoek naar de mogelijkheid om stappen te ondernemen. Ikzelf huur meestal een incassobureau in voor deze incasso vorderingen. Helaas zijn de de meeste incassobureau’s erg prijzig. Zodoende nam ik het besluit opzoek te gaan naar een goedkoop en betrouwbaar incassobureau.

Via het internet las ik een artikel en daarin stond de link Klik hier vermeld. De link Klik hier verwees mij door naar de website van Bill incasso. Eenmaal aangekomen op de website van Bill incasso kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Bill incasso is namelijk een incassobureau die werkt op basis van no cure no pay. Natuurlijk was dit voor mij interessant, want op deze manier hoefde ik alleen geld te betalen aan het incassobureau als er daadwerkelijk geld werd verhaald bij de klanten. Vandaar de keuze om Bill incasso in te huren voor mijn incasso vorderingen.

Bill incasso

Slimme keuze!

In de eerste twee maanden heeft Bill incasso al mijn incasso vorderingen behandeld. Acht van de elf vorderingen zijn succesvol afgerond en van deze klanten heb ik het gehele bedrag uitgekeerd gekregen. De overige drie vorderingen daar is Bill incasso nog mee bezig en ook ik in deze vorderingen heb ik vertrouwen dat deze succesvol worden afgerond!

Bent u een ondernemer en bent u geïnteresseerd in dit incassobureau? Bekijkt u dan snel de website van Bill incasso!

No cure no pay