Bedrukte speelkaarten als relatiegeschenk

bedrukte speelkaarten

Bedrukte speelkaarten als relatiegeschenk? Maar natuurlijk! Heb je ook gezocht naar een goed relatiegeschenk of iets ter promotie voor je bedrijf. Dan heb je het bij deze gevonden. Speelkaarten, wie kent ze namelijk niet? Ze zijn al eeuwen oud en worden tot de dag van vandaag nog regelmatig gebruikt als gezelschap- en ontspanning spel. Ideaal! 

bedrukte speelkaarten

Waarom bedrukte speelkaarten kopen?

Wij vonden bij Promobee een visitekaartje of flyers uitwisselen tijdens een evenement beurs of meeting een beetje saai en zijn opzoek gegaan naar nieuwe relatiegeschenken en promowear. Een van de producten die wij graag promoten bij ons in de winkel zijn deze toffe kaart sets. Je kan ze namelijk helemaal zelf bedrukken met logo of eigen ontwerp. Iets wat volgens ons veel langer bij jouw toekomstige klant blijft hangen en waarvan je zeker weet dat het niet in de prullenbak beland. Daarnaast kan je wellicht tijdens de beurs of evenementen even 5 minuutjes relaxen in de pauze met een potje kaarten?

bedrukte speelkaarten

5 toffe, verschillende kaartspellen.

Wij leveren op onze website 5 verschillende varianten van de bedrukte speelkarten af. 

  • Kaartspel in kartonnen doosje
  • kaartspel met grote symbolen
  • kaartspel in kunststof doosje
  • speelkaarten in dubbele doos – 2 spellen kaarten
  • speelkaarten in luxe doosje – 2 spellen kaarten

Allemaal te bestellen vanaf 50-75 stuks. Bedrukkingen zijn in haarscherpe fotokwaliteit en met de garantie dat wij geen slechte kaarten leveren. Ben je benieuwd geworden naar de kaarten? Je kan bij ons razendsnel een offerte aanvragen die binnen 1 minuut in jouw mailbox beland. Daarnaast is het ook mogelijk om vrijblijvend en gratis een digitaal ontwerp van de kaarten te ontvangen met jouw eigen ontwerp en zullen binnen 60 minuten geleverd worden.