Ankerpunt voor voldoende veiligheid

Ankerpunt wordt gebruikt om op hoogte te kunnen werken. Hieraan maak jij namelijk je klimgordel aan vast en kun je veilig te werk gaan. Wel zo prettig aangezien je er niet op zit te wachten dat veiligheid op de werkvloer niet wordt gehanteerd. Als ondernemer zijnde ben ik dagelijks druk bezig om te controleren of dat het personeel zich aan de veiligheid houdt. Zodoende bezoek ik regelmatig de werkvloer en daar word ik echt vrolijk van. Zo prettig om te zien dat al het personeel zich bewust is van veilig te werk gaan.

Nieuw materiaal

Zelf ben ik geregeld opzoek naar nieuw materiaal. Zo blijft het allemaal netjes in orde en hoef ik mij hier niet al te druk om te maken. Sinds dat ik bekend ben geworden met Jesteigertje weet ik het zeker dat het goed zit. Dit bedrijf hanteert onwijs goede producten voor een aantrekkelijke lage prijs. De kwaliteit die zij hanteren is perfect en je hoeft er niet eens de deur voor uit! Je kunt bij dit bedrijf gewoon via het internet bestellen en dan komen zij het netjes bezorgen. Je kunt er overigens ook gewoon voor kiezen om naar de showroom te gaan van dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker is je graag tot dienst.

Ankerpunt besteld ter veiligheid

Voor een paar weken geleden wilde ik een nieuwe ankerpunt bestellen. Natuurlijk ben ik meteen naar de website van Jesteigertje gegaan aangezien zij het vast en zeker wel hebben. De mobiele ankerpunt die zij hebben is perfect en de kosten die zij hiervoor hanteren zijn ook nog eens aan de lage kant. De bestelling had ik geplaatst en nog geen twee dagen later was de ankerpunt al op de werkvloer.