Aanstekers als presentje

aansteker

De meeste mensen vinden het wel leuk om iets te krijgen, niet voor niets worden op beurzen en bijeenkomsten relatiegeschenken weggegeven. Met een aansteker kopen zorg jij ervoor dat je hier aan mee doet, het hoeft niet perse heel kostbaar te zijn. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen de naam of het logo van je bedrijf zien en deze gaan herkennen. Aanstekers zijn daar een perfect middel voor omdat te bereiken, hoe meer je er weggeeft hoe sneller je naam bekend wordt.

Zonder reden te gebruiken

Natuurlijk hoef je met een aansteker kopen niet direct een doel te hebben, naast het weggeven op de beurs of een andere bijeenkomst kun je dit ook doen in je winkel of bedrijf. Het assortiment op aanstekers.nl is zo groot dat je voor iedere branche wel een leuk aansteker vindt, mede omdat er veel aanstekers zijn met ook nog een andere functie. Heb je een bestelling in je webshop, of een klant in je fysieke winkel is het eenvoudig door een aansteker weg te geven en zo te laten zien wat een klant betekent.

aansteker kopen

Ga voor luxe ga voor een Zippo

De ene klant is de andere klant niet, ook tussen de relaties zijn er grote verschillen. Vaak heb je als bedrijf een aantal zeer trouwe klanten die al jarenlang grote aantallen afnemen, deze klanten kun je onderscheiden door een luxe Zippo aansteker cadeau te doen. Deze aanstekers kun je prachtig laten graveren met een leuke afbeelding of tekst, kijk bij een aansteker kopen goed in het assortiment om dit onderscheid te kunnen maken.